
6 vienetai | tortilija (lakštai) |
350 gramų | mėsa (kumpis, virtas) |
1 pakelis | sūrelis (tepamas, pasirinkto skonio) |
12 vienetų | salotos (lapai) |
2 vienetai | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Grybų užtepelė
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Šaltiena su vištiena
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Naminis lavašas
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Įdarytas pomidoras
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Vytintos dešros
-
Olgos šventinė silkutė
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Avokadai su krevetėmis
Tortilijos su kumpeliu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Mėsa, kumpis, virtas,
350 gramų -
Sūrelis, tepamas, pasirinkto skonio,
1 pakelis -
Salotos, lapai,
12 vienetų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauname salotų lapus, paliekame juos, kad nusausėtų ir nebūtų drėgni. Tuo tarpu, paimame tortilijos lakštus, kuriuos ištepame tepamu sūriu, tada dedame nusausintus salotų lapus, kad gražiai padengtų visą tortilijos lakštą. Tuomet dedame plonai supjaustytus virto kumpelio gabalėlius (tam reikalingi gerai pagaląsti peiliai). Ant kumpelių uždedame labai plonai supjaustytus agurkus. Pagal skonį uždedame svogūnų laiškų (jų pjaustyti nebūtina, galima dėti visu ilgiu, nupjausčius nereikalingas dalis).
Kai viską sudedame ant tortilijos, gražiai susukame ją su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*