Tortas su varškės kremu ir avietėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 | aviečių |
1.5 stiklinės | cukraus pudra |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | varškė |
10 vienetų | mėta (lapeliai) |
200 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
2.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
3.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
4.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynų tortukas
- Nekeptas oreo tortas
- Tiramisu tortukas
- Vaflinis pyragas
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Tortas-vyniotinis
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Tortas „Bitutė“
- Vaisinis bananų - mandarinų tortas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Pyragas-tortas
- Smaližiukas
- Tortas "Bounty"
- Tortas "BRAŠKĖ"
- Nekeptas varškės tortas
- Šakotis (bankuchenas)
- Kakavinis Napoleonas
- Baltymų tortas
- Tortas "Seklyčia"
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avietės,
300 -
Cukraus pudra,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, lapeliai,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2014-03-17 22:34
arba kazkas nemoka gamint :D pats laikas butu,sitiek metu,sena boba tuoj busi :D ka cia busi,jau esi :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...