
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 | aviečių |
1.5 stiklinės | cukraus pudra |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | varškė |
10 vienetų | mėta (lapeliai) |
200 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
2.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
3.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
4.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Kakavinis Napoleonas
-
Braškinis tortas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Aguoninis tortas
-
Tortas "Bounty"
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Sezamo gardumynas
-
Lietinių tortas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Torteliai su uogomis
-
Trijų pienų tortas
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Tortas Napoleonas
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avietės,
300 -
Cukraus pudra,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, lapeliai,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2014-03-17 22:34
arba kazkas nemoka gamint :D pats laikas butu,sitiek metu,sena boba tuoj busi :D ka cia busi,jau esi :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...