Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska.
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.
Tortas "Su meile..."
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | kiaušiniai |
160 gramų | cukraus pudra |
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
240 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
120 gramų | cukrus |
800 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
100 gramų | šokoladas (juodasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.
3.
Puošti kaip tik norite. Šiai progai aš puošiu taip:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas-vyniotinis
- Tortas "Mozaika"
- Šaltas tortukas
- Baltymų tortas
- Riešutinis tartas
- Kreminis tortas su vyšniomis
- Tortas ale Tiramisu
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Riešutinis vaflių tortas
- Bananinis tortas-pyragas
- Pyragas "Magdė"
- Sausainių ir varškės tortas
- Elzaso tortas
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Lukos želė tortas
- Medaus tortas
- Tortas mažyliams
- Tortas Napoleonas
- Tortas "Seklyčia"
Tortas "Su meile..."
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
160 gramų -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
120 gramų -
Grietinėlė, 35%,
800 mililitrų -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska.
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.Puošti kaip tik norite. Šiai progai aš puošiu taip:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...