Tortas su konservuotais persikais
AUTORIUS:
Neringa
Porcijų skaičius: 10
Autorius apie receptą: Mano mėgstamiausias tortas, kuris tapo gimtadienio favoritu. Lengvai ir greitai pagaminamas. Skanus, švelnus ir labai purus. Persikai suteikia tortui šiek tiek rūgštelės ir Mano mėgstamiausias tortas, kuris tapo gimtadienio favoritu. Lengvai ir greitai pagaminamas. Skanus, švelnus ir labai purus. Persikai suteikia tortui šiek tiek rūgštelės ir drėgnumo. Tinkantis įvairioms progoms. Iš visos masės gaunasi 2 kg torto už minimalią kainą. Pigu, greita ir skanu! (...daugiau) Neringa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek sviestas (formai patepti)
Biskvitui:
1 stiklinė cukrus
1 stiklinė kvietiniai miltai
4 vienetai kiaušiniai
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
Įdarui:
820 gramų konservuotų persikų
Kremui:
500 mililitrų grietinėlės, 35% (atvėsinta)
1 stiklinė cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Atskirti kiaušinio trynius nuo baltymų.
2.
Elektriniu plakikliu plakti baltymus mažiausiu greičiu. Kai tik atsiras putos, suberiame 2 šaukštelius vanilinio cukraus, pradedame berti po 1 šaukštą cukraus. Plakti baltymus reikia tol, kol masė gausis labai tiršta ir baltos spalvos. Masė turi laikytis ant plakiklio antgalio.
3.
Dabar pradedame dėti trynius, neskubėdami, po 1 šaukštą ir suplakame. Masė gausis tirštoka.
4.
Prasijoti stiklinę miltų ir įmaišyti į masę šaukštu iš apačios į viršų. Supilti į formą ištepta sviestu.
5.
Kepti biskvitą 25-30 min. iki 190-200 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6.
Iškepusį biskvitą atvėsinti. Perpjauti į 2 dalis. Biskvitus sulaistyti skysčiu nuo konservuotų persikų.
7.
Skiltelėmis supjaustyti persikus.
8.
Atvėsintą grietinėlę išplakti iki standžios masės. Sudėti cukraus pudrą ir 1 šaukštelį vanilinio cukraus. Viską gerai išmaišyti. Kremas paruoštas.
9.
Tortas rinkti atsegamoje tortų formoje. Ant pirmo biskvito išdėlioti pusę persikų ir sudėti pusę kremo. Dedame antrą biskvitą ir viską apdengiame likusiu kremu (viršų ir šonus). Šiek tiek kremo palikti papuošimui.
10.
Dekoruojame savo nuožiūra. Tortą dedame į šaldytuvą 1-2 valandoms susistovėti.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas su konservuotais persikais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Biskvitui: Įdarui: Kremui:
Autoriaus žodis: Mano mėgstamiausias tortas, kuris tapo gimtadienio favoritu. Lengvai ir greitai pagaminamas. Skanus, švelnus ir labai purus. Persikai suteikia tortui šiek tiek rūgštelės ir ( ...daugiau ) Neringa
Gaminimo eiga:
  1. Atskirti kiaušinio trynius nuo baltymų.

  2. Elektriniu plakikliu plakti baltymus mažiausiu greičiu. Kai tik atsiras putos, suberiame 2 šaukštelius vanilinio cukraus, pradedame berti po 1 šaukštą cukraus. Plakti baltymus reikia tol, kol masė gausis labai tiršta ir baltos spalvos. Masė turi laikytis ant plakiklio antgalio.

  3. Dabar pradedame dėti trynius, neskubėdami, po 1 šaukštą ir suplakame. Masė gausis tirštoka.

  4. Prasijoti stiklinę miltų ir įmaišyti į masę šaukštu iš apačios į viršų. Supilti į formą ištepta sviestu.

  5. Kepti biskvitą 25-30 min. iki 190-200 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  6. Iškepusį biskvitą atvėsinti. Perpjauti į 2 dalis. Biskvitus sulaistyti skysčiu nuo konservuotų persikų.

  7. Skiltelėmis supjaustyti persikus.

  8. Atvėsintą grietinėlę išplakti iki standžios masės. Sudėti cukraus pudrą ir 1 šaukštelį vanilinio cukraus. Viską gerai išmaišyti. Kremas paruoštas.

  9. Tortas rinkti atsegamoje tortų formoje. Ant pirmo biskvito išdėlioti pusę persikų ir sudėti pusę kremo. Dedame antrą biskvitą ir viską apdengiame likusiu kremu (viršų ir šonus). Šiek tiek kremo palikti papuošimui.

  10. Dekoruojame savo nuožiūra. Tortą dedame į šaldytuvą 1-2 valandoms susistovėti.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa
Reklama:

Komentarai (1)


  • Monika 2019-07-09 16:09

    Labai gražiai atrodo, ir paskaičius lengvas receptas, leksiu pirkti produktus ir bandyti kepti


Daugiau receptų