
1 arbatinis šaukštelis | soda (nubrauktas) |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
200 gramų | margarinas |
1 vienetas | grietinė (indelis) |
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Graikų pyragas
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Šokoladinis tortas
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Kakavinis Napoleonas
-
Pascha
-
Sūrio tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Medaus tortas
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Tortas su varškės kremu
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Tortas su kokoso pienu
-
Sūrio desertas
-
Tortas "Pavasaris"
Tortas "Seklyčia"

- Paruošimo laikas:
-
Soda, nubrauktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Margarinas,
200 gramų -
Grietinė, indelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Komentarai (10)
-
Milda
2017-03-11 16:37
Kokio dydzio grietines indelis? Kokio dydzio sokolado plytele?
-
Laimis
2016-11-09 12:24
Nuo kada soda eina kaip kildinamoji medžiaga kapotos tešlos gaminyje? Šio torto recepto autorių sušaudyti reikėtų už tokį išsityčiojimą iš gaminio. Merginos, aš pats konditeris, bet šito irgi nesupratau niekaip. Kažkokia parodija, o ne gaminys gautis turėtų...
-
vija
2015-01-12 20:15
aš tai viską supratau , visai lengva čia ;)
-
gene
2014-01-11 20:08
kas kepa tortus ,supranta,bet tai nera tikrasisreceptas
-
aida
2013-06-07 16:09
tokio recepto autoriu tiesiog reiktu istrint is google.Prastesnio recepto apibudinimo nesu skaiciusi.Kiek kepti,kaip kepti,kokiu kremu pertepti.....
-
aiste
2011-05-15 22:51
nu tikrai nieko nepaaiskinta placiau :-p
-
kristina
2011-02-26 17:48
jau paaiskinimas nieko nesupratau:(((, o kaip krema daryt?
-
as
2010-03-24 18:54
kiek laiko lakstus kept..kokioj temperaturoj?