Tortas "Seklyčia"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis soda (nubrauktas)
3 stiklinės kvietiniai miltai
200 gramų margarinas
1 vienetas grietinė (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno

Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas "Seklyčia"

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno

Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.

Reklama:

Komentarai (10)


  • Milda 2017-03-11 16:37

    Kokio dydzio grietines indelis? Kokio dydzio sokolado plytele?


  • Laimis 2016-11-09 12:24

    Nuo kada soda eina kaip kildinamoji medžiaga kapotos tešlos gaminyje? Šio torto recepto autorių sušaudyti reikėtų už tokį išsityčiojimą iš gaminio. Merginos, aš pats konditeris, bet šito irgi nesupratau niekaip. Kažkokia parodija, o ne gaminys gautis turėtų...


  • vija 2015-01-12 20:15

    aš tai viską supratau , visai lengva čia ;)


  • gene 2014-01-11 20:08

    kas kepa tortus ,supranta,bet tai nera tikrasisreceptas


  • aida 2013-06-07 16:09

    tokio recepto autoriu tiesiog reiktu istrint is google.Prastesnio recepto apibudinimo nesu skaiciusi.Kiek kepti,kaip kepti,kokiu kremu pertepti.....


  • aiste 2011-05-15 22:51

    nu tikrai nieko nepaaiskinta placiau :-p


  • kristina 2011-02-26 17:48

    jau paaiskinimas nieko nesupratau:(((, o kaip krema daryt?


  • as 2010-03-24 18:54

    kiek laiko lakstus kept..kokioj temperaturoj?


Daugiau receptų