
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | bemielės sluoksniuotos tešlos |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 žiupsnelis | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
2.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
3.
Iškepusius atvėsinti.
4.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
5.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
6.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
7.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
8.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus pyragas
-
Nekeptas oreo tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Smaližiukas
-
Tortas Napoleonas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Lietinių tortas
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Kavos tortas su migdolais
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Pyragas "Magdė"
-
Tortas “Snickers”
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Tortas "Mozaika"
-
Nekeptas varškės tortas
-
Grietinėlės tortas
-
Gaivus tortukas
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 pakelis -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Sviestas,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Pabarstukai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Iškepusius atvėsinti.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...