Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | grietinė |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 kilogramo | krekeriai (nesūdyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su varškės kremu
- Tortas "Bounty"
- Trupiniai grietinėlėje
- Tortas-vyniotinis
- Lietinių tortas
- Šakotis (bankuchenas)
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Obuolių tortas su varške
- Vaflių tortas
- Kakavinis Napoleonas
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Vyniotinis su margu įdaru
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Jogurtinis tortas
- Tortas “Snickers”
- Tortas "Margarita"
- Tortas "Greitukas"
- Varškės tortas
- Vaisių tortas
- Tortas su mangais
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Grietinė,
0.5 litro -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krekeriai, nesūdyti,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
Reklama:
Komentarai (8)
-
asta
2015-09-17 11:33
tikrai cia dar dedasi tirpintas rudududu su grietine, ir cukraus tikrai daugiau nereikia...
-
aldona
2015-08-05 17:08
Ir aš darau, bet dar įspaudžiu citrinos sulčių. Labai maloniai kvepia ir gaivus skonis...
-
lile
2015-08-04 19:38
Neatrodo kad su grietine. Gal su kokiu rududu?
-
Laura
2015-08-03 00:31
Čia gi desertas, kaip jis gali būti tinkamas pietų stalui?
-
as
2015-08-01 08:05
skaniai atrodo,o kodel jis toks rudas,tai gal pavirinti reikia grietine?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...