Tortas iš krekerių "Žuvytės"
AUTORIUS:
Jolanta
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro grietinė
1 stiklinė cukrus
0.5 kilogramo krekeriai (nesūdyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas iš krekerių "Žuvytės"

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.

Receptą atsiuntė Jolanta
Reklama:

Komentarai (8)


  • asta 2015-09-17 11:33

    tikrai cia dar dedasi tirpintas rudududu su grietine, ir cukraus tikrai daugiau nereikia...


  • aldona 2015-08-05 17:08

    Ir aš darau, bet dar įspaudžiu citrinos sulčių. Labai maloniai kvepia ir gaivus skonis...


  • lile 2015-08-04 19:38

    Neatrodo kad su grietine. Gal su kokiu rududu?


  • Laura 2015-08-03 00:31

    Čia gi desertas, kaip jis gali būti tinkamas pietų stalui?


  • as 2015-08-01 08:05

    skaniai atrodo,o kodel jis toks rudas,tai gal pavirinti reikia grietine?


Daugiau receptų