
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | grietinė |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 kilogramo | krekeriai (nesūdyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medaus tortukas
-
Medaus tortas
-
Tortukas "Gaiva"
-
Kavos tortas su migdolais
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Lietinių tortas
-
Tortas meilės dienai
-
Tiramisu tortukas
-
Braškių svajonė
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Tortas "Bounty"
-
Varškės tortas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Mandarinius
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Grietinė,
0.5 litro -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krekeriai, nesūdyti,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
Reklama:
Komentarai (8)
-
asta
2015-09-17 11:33
tikrai cia dar dedasi tirpintas rudududu su grietine, ir cukraus tikrai daugiau nereikia...
-
aldona
2015-08-05 17:08
Ir aš darau, bet dar įspaudžiu citrinos sulčių. Labai maloniai kvepia ir gaivus skonis...
-
lile
2015-08-04 19:38
Neatrodo kad su grietine. Gal su kokiu rududu?
-
Laura
2015-08-03 00:31
Čia gi desertas, kaip jis gali būti tinkamas pietų stalui?
-
as
2015-08-01 08:05
skaniai atrodo,o kodel jis toks rudas,tai gal pavirinti reikia grietine?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...