8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
8 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
500 gramų | braškės |
3 vienetai | kiviai |
250 gramų | grietinėlės, 35% (36%) |
šiek tiek | uogienė (ar džemas, braškių) |
2 vienetai | juodojo šokolado (plytelės) |
šiek tiek | prieskoniai (marcipanas) |
šiek tiek | žemės riešutai (skaldyti) |
Susipjaustyti pusę braškių ir kitą pusę papuošimui supjaustyti su kiviais, išsiplakti grietinėlę ir sumaišyti supjaustytas braškes ir 1 pakelį riešutų. Sulaistyti biskvitą ir tepti džemą, ant jo tepti išplaktą grietinėlę sumaišytą su braškėm ir riešutais. Kitą biskvitą perpjauti per pusę ir aptepti džemu. Biskvito viršų aplaistyti sultimis ir dėti plonai iškočiotą marcipaną. Ant viršaus lyginti ištirpintą šokoladą ir papuošti pjaustytais vaisiais. Šonus papuošti skrudintais riešutais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Žozefina"
- Lilės tortas
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Tortas "Seklyčia"
- Grietinėlės tortas
- Sūrio pyragas
- Nekeptas tortas su braškėmis
- Medaus tortas
- Tortas "Mozaika"
- Baltymų tortas
- Bananinis tortas-pyragas
- Medaus tortukas
- Lietinių tortas
- Kakavinis Napoleonas
- Lukos želė tortas
- Vaikiškas meduoliukas
- Tortas "Vasaros prisilietimas"
- Šokoladinis tortukas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Tortas "Karamelės lašas"
Tortas "BRAŠKĖ"
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Cukraus pudra,
8 valgomieji šaukštai -
Braškės,
500 gramų -
Kiviai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 36%,
250 gramų - Uogienė, ar džemas, braškių
-
Juodasis šokoladas, plytelės,
2 vienetai - Prieskoniai, marcipanas
- Žemės riešutai, skaldyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
4 kiaušinius išplakti su cukraus pudra, kol masė padvigubės, įmaišyti miltus ir kepti ant 180 kol iškeps biskvitas. Antra taip pat kepti 4 kiaušiniai, 4 šauktai cukraus pudros ir 4 šaukstai miltu!
Susipjaustyti pusę braškių ir kitą pusę papuošimui supjaustyti su kiviais, išsiplakti grietinėlę ir sumaišyti supjaustytas braškes ir 1 pakelį riešutų. Sulaistyti biskvitą ir tepti džemą, ant jo tepti išplaktą grietinėlę sumaišytą su braškėm ir riešutais. Kitą biskvitą perpjauti per pusę ir aptepti džemu. Biskvito viršų aplaistyti sultimis ir dėti plonai iškočiotą marcipaną. Ant viršaus lyginti ištirpintą šokoladą ir papuošti pjaustytais vaisiais. Šonus papuošti skrudintais riešutais. Skanaus.
Komentarai (9)
-
panele
2015-06-29 16:11
nu o garstycios kur dedasi?
-
Adrone
2014-06-11 23:53
Is tokio recepto parasymo ,niekas nesigas.
-
Mergyte
2011-04-19 00:51
DEKUI LABAI :-)
-
zosia
2011-04-18 19:55
atrodo skanus :-)
-
Mergyte
2011-03-11 14:31
Labai aciu.ir tikrai labai svelnus ir skanus :super: :-)
-
zaneta
2011-02-09 21:28
ajajai kaip skanu :super:
-
zaneta
2011-02-09 12:53
ajajai kaip graziai atrodo