
Topinambai pomidorų padaže
INGREDIENTAI:
200 gramų | topinambai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | cukrus |
3 lašai | citrinų sultys |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Topinambus nuvalykite, nuskuskite ir sudėkite į pasūdytą vandenį, išvirkite. Pakepinkite svieste susmulkintą svogūną, įdėkite miltų ir pakepinkite maišant, atskieskite vandeniu. Į padažą įdėkite pomidorų padažo, truputį cukraus, druskos, citrinos sulčių, pakaitinkite iki užvirimo, įdėkite grietinę. Šį padažą užpilkite ant topinambų prieš valgymą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Keptos krevetės
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kepti moliūgai
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Pikantiški krepšeliai
-
Naminė pica
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Baltoji trobelė
-
Greitas užkandis
-
Braškės šokolade
-
Grybų užkandis
-
Virtas vyniotinis
-
Sūri širdelė
-
Kamuoliukai su slyvomis
Topinambai pomidorų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Topinambai,
200 gramų - Druska
- Sviestas
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Cukrus
-
Citrinų sultys,
3 lašai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Topinambus nuvalykite, nuskuskite ir sudėkite į pasūdytą vandenį, išvirkite. Pakepinkite svieste susmulkintą svogūną, įdėkite miltų ir pakepinkite maišant, atskieskite vandeniu. Į padažą įdėkite pomidorų padažo, truputį cukraus, druskos, citrinos sulčių, pakaitinkite iki užvirimo, įdėkite grietinę. Šį padažą užpilkite ant topinambų prieš valgymą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramunė
2009-05-01 17:47
Ne kažkas :nezinau: Valgyti galima ir tiek :-(
-
Ramunė
2009-04-30 11:03
Receptėlių su šia daržove negausu :-( Gal kas dar žinot? Šitą, vienintelį įvertintą, bandysiu pasigaminti. Paragausim, įvertinsim :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...