Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
3 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 mililitrų | sojos padažas |
400 mililitrų | vorčesterio padažas |
šiek tiek | prieskoniai (be druskos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnas |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visus produktus (išskyrus mėsą) sumalti mėsmale. Tuomet sudėti maltą masę į indą ant supjaustytos mėsos. Viską labai gerai sumaišyti, pamaigant mėsą. Marinuoti apie 1 parą. Kepti suvėrus ant iešmų virš karštų žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvytės su dešrelėmis
- Mėsos kukuliukai
- Kiaulienos šašlykas
- Medžiotojų šašlykai
- Kotletukai ant laužo
- Kepsneliai su slyvomis
- Basturma
- Dešrelių pynė
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Purienos
- Blynai su kepenų įdaru
- Mėsos kukuliai
- Šašlykai su majonezu
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kiaulienos kepsnys
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Kiaulienos sprandinė,
3 kilogramai -
Svogūnai,
5 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Vorčesterio padažas,
400 mililitrų - Prieskoniai, be druskos
-
Mairūnas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Petražolės,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus (išskyrus mėsą) sumalti mėsmale. Tuomet sudėti maltą masę į indą ant supjaustytos mėsos. Viską labai gerai sumaišyti, pamaigant mėsą. Marinuoti apie 1 parą. Kepti suvėrus ant iešmų virš karštų žarijų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2014-07-26 13:21
labai skanus saslykai,super
-
mmmmm
2013-03-04 19:48
:-D labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...