Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | bandelės (mėsainiams su sezamu) |
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA ) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (su krapais) |
2 riekės | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | kečupas |
2 riekės | sūris (fermentinis) |
4 lapai | bazilikas |
4 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Į iš anksto įkaitintą elektrinę kontaktinę kepsninę sudėti BIOVELA maltinius. Kepti apie 2 minutes.
2.
Bandeles mėsainiams perpjauti per pusę. Apatinę bandelės dalį patepti majonezu, o viršutinę - kečupu.
3.
Ant apatinės bandelės dalies sluoksniuoti iškeptą BIOVELOS 100 proc. jautienos maltinį, pomidoro riekelę, baziliką, pjaustytas alyvuoges, fermentinį sūrį. Viską uždengti viršutine bandelės dalimi.
4.
Kepti iš anksto įkaitintoje elektrinėje kepsninėje apie 3-4 min.
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bandelės, mėsainiams su sezamu,
2 vienetai -
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA ,
2 vienetai -
Majonezas, su krapais,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
2 riekės -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
2 riekės -
Bazilikas,
4 lapai -
Alyvuogės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į iš anksto įkaitintą elektrinę kontaktinę kepsninę sudėti BIOVELA maltinius. Kepti apie 2 minutes.
Bandeles mėsainiams perpjauti per pusę. Apatinę bandelės dalį patepti majonezu, o viršutinę - kečupu.
Ant apatinės bandelės dalies sluoksniuoti iškeptą BIOVELOS 100 proc. jautienos maltinį, pomidoro riekelę, baziliką, pjaustytas alyvuoges, fermentinį sūrį. Viską uždengti viršutine bandelės dalimi.
Kepti iš anksto įkaitintoje elektrinėje kepsninėje apie 3-4 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...