Žirnius išmirkyti, palikus per naktį vandenyje, bulves supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Viską sudėti į puodą ir užpilti sultiniu, įmesti kumpio griežinėlius. Virti apie 15-20 min.
Kai išvirs sriubą sutrinti su virtuviniu kombainu.
Prieš tiekiant į kiekvieną dubenėlį, ant sriubos, patarkuoti sūrio ir užpilti alyvuogių aliejaus. Tiekti su skrebučiais. Skanaus.

Tiršta žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 litrai | sultinys |
1 stiklinė | žirniai |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | kiaulės kumpis (rūkytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta bulvių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Paprikų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Mėlynių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
Tiršta žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
3 litrai -
Žirniai,
1 stiklinė -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Alyvuogių aliejus
- Kiaulės kumpis, rūkytas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išmirkyti, palikus per naktį vandenyje, bulves supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Viską sudėti į puodą ir užpilti sultiniu, įmesti kumpio griežinėlius. Virti apie 15-20 min.
Kai išvirs sriubą sutrinti su virtuviniu kombainu.
Prieš tiekiant į kiekvieną dubenėlį, ant sriubos, patarkuoti sūrio ir užpilti alyvuogių aliejaus. Tiekti su skrebučiais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...