
Tiršta sūrio sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek | druska |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | lydytas sūris |
šiek tiek | žalumynų (įvairūs) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
3.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Dilgėlių sriubytė
-
Daržovių sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Moliūgų sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Pupelių sriuba
-
Alaus sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Pomidorinė sriuba
Tiršta sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Druska
-
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Lydytas sūris,
400 gramų - Žalumynai, įvairūs
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Tada sudedamas tarkuotas fermentinis sūris ir dar šiek tiek pakaitiname. Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...