Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Sojų sriuba
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Vaisių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Sriuba "Čili"
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...