Tirolietiškas pyragas su abrikosais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
250 gramų | miltai |
500 gramų | abrikosų |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Minkštą sviestą gerai išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
2.
Persijoti miltus, įberti žiupsnelį druskos ir 1 a.š. kepimo miltelių.
3.
Sumaišyti abi mases ir paruošti vientisą tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pilti pusę pyrago tešlos, gal šiek tiek daugiau.
Kepti orkaitėje 190 °C temperatūroje 9-10 min.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pilti pusę pyrago tešlos, gal šiek tiek daugiau.
Kepti orkaitėje 190 °C temperatūroje 9-10 min.
4.
Tuo tarpu paruošti abrikosus – nuplauti, padalinti į 2 puses ir išimti kauliukus. Atsargiai sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Mūsų „padas“ jau iškepė. Sudėti ant jo abrikosus, užpilti likusia tešla ir kepti orkaitėje 175-180 °C temperatūroje 40-50 min.
Mūsų „padas“ jau iškepė. Sudėti ant jo abrikosus, užpilti likusia tešla ir kepti orkaitėje 175-180 °C temperatūroje 40-50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas „Sniegas“
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Velykinė pynė
- Obuolių pyragas
- Meduolis
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Pyragas su riešutais
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Citrininis pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Varškės apkepas su bananais
- Gardus medaus pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Lengvas pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
250 gramų -
Abrikosai,
500 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą gerai išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Persijoti miltus, įberti žiupsnelį druskos ir 1 a.š. kepimo miltelių.
Sumaišyti abi mases ir paruošti vientisą tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pilti pusę pyrago tešlos, gal šiek tiek daugiau.
Kepti orkaitėje 190 °C temperatūroje 9-10 min.Tuo tarpu paruošti abrikosus – nuplauti, padalinti į 2 puses ir išimti kauliukus. Atsargiai sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Mūsų „padas“ jau iškepė. Sudėti ant jo abrikosus, užpilti likusia tešla ir kepti orkaitėje 175-180 °C temperatūroje 40-50 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Toma
2017-10-29 12:54
Sandra, galima ir su kitokiais vaisiais, pavyzdžiui, konservuotais persikais :)
-
Sandra
2017-10-10 13:51
Ar butu galimanaudoti marinuotus abrikosus???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...