
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
250 gramų | miltai |
500 gramų | abrikosų |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Minkštą sviestą gerai išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
2.
Persijoti miltus, įberti žiupsnelį druskos ir 1 a.š. kepimo miltelių.
3.
Sumaišyti abi mases ir paruošti vientisą tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pilti pusę pyrago tešlos, gal šiek tiek daugiau.
Kepti orkaitėje 190 °C temperatūroje 9-10 min.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pilti pusę pyrago tešlos, gal šiek tiek daugiau.
Kepti orkaitėje 190 °C temperatūroje 9-10 min.
4.
Tuo tarpu paruošti abrikosus – nuplauti, padalinti į 2 puses ir išimti kauliukus. Atsargiai sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Mūsų „padas“ jau iškepė. Sudėti ant jo abrikosus, užpilti likusia tešla ir kepti orkaitėje 175-180 °C temperatūroje 40-50 min.
Mūsų „padas“ jau iškepė. Sudėti ant jo abrikosus, užpilti likusia tešla ir kepti orkaitėje 175-180 °C temperatūroje 40-50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Varškės pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Everestas
-
Apverstas ananasinis pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Slyvų pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Kriaušių pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Obuolių pyragas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Gardus medaus pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
250 gramų -
Abrikosai,
500 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą gerai išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Persijoti miltus, įberti žiupsnelį druskos ir 1 a.š. kepimo miltelių.
Sumaišyti abi mases ir paruošti vientisą tešlą.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pilti pusę pyrago tešlos, gal šiek tiek daugiau.
Kepti orkaitėje 190 °C temperatūroje 9-10 min.Tuo tarpu paruošti abrikosus – nuplauti, padalinti į 2 puses ir išimti kauliukus. Atsargiai sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Mūsų „padas“ jau iškepė. Sudėti ant jo abrikosus, užpilti likusia tešla ir kepti orkaitėje 175-180 °C temperatūroje 40-50 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Toma
2017-10-29 12:54
Sandra, galima ir su kitokiais vaisiais, pavyzdžiui, konservuotais persikais :)
-
Sandra
2017-10-10 13:51
Ar butu galimanaudoti marinuotus abrikosus???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...