400 mililitrų | sultinys (jautienos) |
40 gramų | pomidorų padažas |
50 gramų | grietinė |
šiek tiek | svogūnai |
500 gramų | jautiena (stambiai supjaustyta) |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.
Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.
Patiekti su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Veršiena su vyno padažu
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Šventinis kiaulienos karis
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Troškinukas su krevetėmis
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Kepta marinuota veršiena
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Avienos šutinys su pupomis
- Naminis jautienos troškinys
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Troškinys - ruduo
- Lęšiai su vynu
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Troškinukas
- Baklažanai japoniškai
Tikras močiutės guliašas
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, jautienos,
400 mililitrų -
Pomidorų padažas,
40 gramų -
Grietinė,
50 gramų - Svogūnai
-
Jautiena, stambiai supjaustyta,
500 gramų - Lauro lapai
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.
Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.
Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.
Patiekti su bulvių koše.
Komentarai (75)
-
Ardzio
2022-09-01 20:45
Šalia guliašo net negulėjo. Susiraskit vengrišką receptą. Guliašas yra sriuba, o ne kažkoks marmalas.
-
Mamyte
2019-05-13 12:46
Karta pabandziusi gaminu tik pagal si recepta. Labai skanu. ;)
-
Greta
2018-04-11 06:39
Kokybiška jautiena tikrai labai skanu ir išsitroškina labai minkšta :)
-
ada
2018-04-07 13:53
tik ne jautiena,ir kieta ir neskanu
-
Dowīle
2018-02-26 22:57
Kazi aŗ skanu
-
Vii
2017-03-25 10:05
Ar jūs skaityti nemokat? Gi parašyta, kad jautienos, o ne kiaulienos reikia. Ir prie ko čia vengriškas guliašas ir šis, pavadintas " močiutės guliašu " :) du skirtingi dalykai. Jei būtų pavadintas vengrišku, nors pagal sudėtį ir gamybą toks nėra, tai galėtumėt kabinėtis. Skanus guliašas. Vyro mėgstamiausias!
-
vitalijus
2016-07-07 11:11
Gal ir skanu nesiginciju bet pavadinimas sito patiekalo tikrai ne gulesas greiciau gal kiaulienos troskinys. Gulesas yra kas kita tai vengriskas patiekalas kuris gaminamas is jautienos papriku ir t.t
-
Darius
2016-05-09 17:51
Super gavos
-
Arunas
2016-05-03 20:50
Super guliasas. Aciu
-
laisvas
2016-05-01 12:18
Guliašas gaminamas iš kiaulienos. Čia Lietuva, be riebalo nė krust.