Tikras močiutės guliašas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 mililitrų sultinys (jautienos)
40 gramų pomidorų padažas
50 gramų grietinė
šiek tiek svogūnai
500 gramų jautiena (stambiai supjaustyta)
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tikras močiutės guliašas

Komentarai: 75
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (75)


  • Ardzio 2022-09-01 20:45

    Šalia guliašo net negulėjo. Susiraskit vengrišką receptą. Guliašas yra sriuba, o ne kažkoks marmalas.


  • Mamyte 2019-05-13 12:46

    Karta pabandziusi gaminu tik pagal si recepta. Labai skanu. ;)


  • Greta 2018-04-11 06:39

    Kokybiška jautiena tikrai labai skanu ir išsitroškina labai minkšta :)


  • ada 2018-04-07 13:53

    tik ne jautiena,ir kieta ir neskanu


  • Dowīle 2018-02-26 22:57

    Kazi aŗ skanu


  • Vii 2017-03-25 10:05

    Ar jūs skaityti nemokat? Gi parašyta, kad jautienos, o ne kiaulienos reikia. Ir prie ko čia vengriškas guliašas ir šis, pavadintas " močiutės guliašu " :) du skirtingi dalykai. Jei būtų pavadintas vengrišku, nors pagal sudėtį ir gamybą toks nėra, tai galėtumėt kabinėtis. Skanus guliašas. Vyro mėgstamiausias!


  • vitalijus 2016-07-07 11:11

    Gal ir skanu nesiginciju bet pavadinimas sito patiekalo tikrai ne gulesas greiciau gal kiaulienos troskinys. Gulesas yra kas kita tai vengriskas patiekalas kuris gaminamas is jautienos papriku ir t.t


  • Darius 2016-05-09 17:51

    Super gavos


  • Arunas 2016-05-03 20:50

    Super guliasas. Aciu


  • laisvas 2016-05-01 12:18

    Guliašas gaminamas iš kiaulienos. Čia Lietuva, be riebalo nė krust.


Daugiau receptų