Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu.
„Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.
Thai - Fungu jautienos maltinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldytų) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
10 vienetų | pievagrybiai |
5 vienetai | pomidorai (saulėje džiovinti) |
50 gramų | padažas (saldžiai aštrus) |
50 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
šiek tiek | aliejaus |
100 | sūris ( „Mozzarella“ , šviežio) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.
3.
Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.
4.
Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.
5.
Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.
Thai - Fungu jautienos maltinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
10 vienetų -
Pomidorai, saulėje džiovinti,
5 vienetai -
Padažas, saldžiai aštrus,
50 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
50 gramų - Aliejus
-
Sūris, „Mozzarella“ , šviežio,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu.
„Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.
Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.
Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.
Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...