Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai petražolės (šakelės)
1 vienetas paprika
1 vienetas pomidorai
1 vienetas svogūnai
1 vienetas aitriosios paprikos
5 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis druska
0.5 litro vanduo
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 vienetai lauro lapų (lapeliai)
2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (kiaulienos)
400 gramų kiauliena (kumpis)
1 vienetas salierai (šaknis)
1 vienetas bulvių
1 vienetas morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome kiaulienos prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.

Tuo tarpu supjaustome daržoves: saliero šaknį, bulvę, papriką, pomidorą, svogūną ir česnaką smulkiname kubeliais, morką ir čili pipirą - plonais griežinėliais.

Keptuvėje aliejuje pakepiname kiaulienos gabalėlius iš visų pusių. Tada dedame juos į troškintuvę.
Taip pat sudedame smulkintas daržoves, įpilame apie pusę litro vandens, kad apsemtų mėsą ir daržoves, įberiame druskos ir įpilame porą šaukštų alyvuogių aliejaus.
Troškintuvę uždengiame dangčiu ir statome ant ugnies. Kartais pamaišant troškiname apie 30 minučių, kol visos daržovės taps minkštos. Prieš išjungiant ugnį sumetame petražolių ir lauro lapelius, uždengiame ir dar minutę patroškiname.

Skanaus! ;)

Populiariausi receptai šią savaitę

Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome kiaulienos prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.

Tuo tarpu supjaustome daržoves: saliero šaknį, bulvę, papriką, pomidorą, svogūną ir česnaką smulkiname kubeliais, morką ir čili pipirą - plonais griežinėliais.

Keptuvėje aliejuje pakepiname kiaulienos gabalėlius iš visų pusių. Tada dedame juos į troškintuvę.
Taip pat sudedame smulkintas daržoves, įpilame apie pusę litro vandens, kad apsemtų mėsą ir daržoves, įberiame druskos ir įpilame porą šaukštų alyvuogių aliejaus.
Troškintuvę uždengiame dangčiu ir statome ant ugnies. Kartais pamaišant troškiname apie 30 minučių, kol visos daržovės taps minkštos. Prieš išjungiant ugnį sumetame petražolių ir lauro lapelius, uždengiame ir dar minutę patroškiname.

Skanaus! ;)

Reklama:

Komentarai (9)


  • simute 2011-05-13 15:37

    Labai skanus patiekaliukas :mmm: tik man kiek per astru %-)


  • lialia 2011-03-29 13:10

    :parselis: skanu!!!


  • daewu 2010-12-17 15:14

    labas virejai,gaminu visokius troskinius, ir su grybais, ir su zirniais. visi skanus,ypac salta ziema. sotu,skanu ir silta skrandyje. ir sitas labai skanus.


  • (anonimas) 2010-08-19 06:14

    :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-o %-(


  • Raima 2010-04-28 14:15

    Panasiai darau ir as:apkepinu mesos gabaliukus iki apskrudimo ir sudedu puodan.Toliau kepu daug svogunu ir juos sudedu ant mesos,toliau uzpjaustau morka ir ant virsaus sudedu bulves.Vandens pilu tiek,kad vos-vos apsemtu bulves.Toliau druskinu,pipirinu,lauro lapeliai ir troskinu,is pradziu ant dideles kaitros,o kai uzverda -sumazinu kaitra iki minimumo ir troskinu apie 40 min.Labai skanu.


  • kitty 2010-03-23 21:33

    nom nom nom!
    smagu kad kiekvienas pagal savo skoni galim prisimest ko norim,kiek norim ir visiek iseis gardumelis ;-) nom!


Daugiau receptų