Tarkuotų bulvių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek pipirai (juodieji, malti)
šiek tiek druska
70 gramų kiauliena (kumpis arba lašinukai)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
15 vienetų bulvių
2 valgomieji šaukštai grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žalios bulvės sutarkuojamos, įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis ir viskas sumaišoma. Į skardą dedami taukai ar pakepinti lašiniukai ir įkaitinama. Ant jų 3—5 cm storio sluoksniu sukrečiamos tarkuotos bulvės. Paviršius išlyginamas ir skarda dedama į 190 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepama apie 1 val., kol paviršius gražiai parusvėja. Iškeptas apkepas supjaustomas gabalais ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Pakepinti su svogūnais lašiniukai tiekiami atskirai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tarkuotų bulvių apkepas

Komentarai: 16
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žalios bulvės sutarkuojamos, įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis ir viskas sumaišoma. Į skardą dedami taukai ar pakepinti lašiniukai ir įkaitinama. Ant jų 3—5 cm storio sluoksniu sukrečiamos tarkuotos bulvės. Paviršius išlyginamas ir skarda dedama į 190 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepama apie 1 val., kol paviršius gražiai parusvėja. Iškeptas apkepas supjaustomas gabalais ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Pakepinti su svogūnais lašiniukai tiekiami atskirai.

Reklama:

Komentarai (16)


  • neringa 2014-11-27 11:05

    labai skanu buvo
    :)


  • hmmm ?????? 2014-07-14 21:03

    Nuotraukoje lyg dar ir varškė matosi.........


  • tai 2013-08-23 08:08

    kur dedasi grietine


  • Ausra 2013-05-25 13:58

    Atrodo turetu buti skanu, gaminsiu siandien :)


  • Kristina 2012-08-14 14:56

    Nuo kada fabrikinis aliejus, kad ir kokios augalinės kilmės bebūtų sveikiau už naturalius taukus???
    Funny :)))


  • (anonimas) 2010-05-15 15:31

    :alus:


  • sandriukas 2010-05-10 18:34

    skanu,panasei kaip kugelis ,tik ,kad bulves tarkuotos :alus: ;-) :-D


  • pocoyo 2010-04-26 16:15

    Justai,tai ir nesigamink,kam gaisi laika siame puslapyje...


  • Justas 2010-04-26 15:42

    Taukai? keptos bulves ir taip jau nesveika, o jei dar su taukais.. :bloga: Manau geriau vietoj tauku naudot augalini alieju.. :-)


  • mantas 2009-12-22 21:20

    man labai patiko manu kad turetu buti skamnu :-)


Daugiau receptų