Tailandietiški žuvies blyneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis kmynai (Kuminas, maltas)
2 valgomieji šaukštai kalendra (malta)
3 valgomieji šaukštai sojos padažas
1 vienetas žalioji citrina (sultys ir tarkuota žievelė)
300 gramų žuvis (balta, filė)
šiek tiek karis (raudona Tailandietiška pasta, 3-4)
3 vienetai svogūnai (didelis)
2 valgomieji šaukštai krakmolas (bulvių)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas svogūnai (didelis)
3 vienetai aitriosios paprikos (pipiras)
2 arbatiniai šaukšteliai imbieras (maltas)
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustom svogūną, 3 čili pipirus ir sumaišom su maltu imbieru, juodaisiais pipirais, maltu kuminu, malta kalendra, sojos padažu ir žoliosios citrinos sultimis bei tarkuota žievele. Sudedam viską į mikserį ir maišom kol pasidarys vientisa tiršta masė.
Sudedam smulkiai pjaustytą žuvį į mikserį, įdedam kario pastą ir krakmolą. Viską sumalam, išimam į atskirą indą ir sumaišom su smulkiai pjaustytais svogūno laiškais. Tada formuojam mažus blynelius ir kepam karštam aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje kol paruduos. Patiekti su pjaustytais šviežiais agurkais ir pomidorais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Tailandietiški žuvies blyneliai

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustom svogūną, 3 čili pipirus ir sumaišom su maltu imbieru, juodaisiais pipirais, maltu kuminu, malta kalendra, sojos padažu ir žoliosios citrinos sultimis bei tarkuota žievele. Sudedam viską į mikserį ir maišom kol pasidarys vientisa tiršta masė.
Sudedam smulkiai pjaustytą žuvį į mikserį, įdedam kario pastą ir krakmolą. Viską sumalam, išimam į atskirą indą ir sumaišom su smulkiai pjaustytais svogūno laiškais. Tada formuojam mažus blynelius ir kepam karštam aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje kol paruduos. Patiekti su pjaustytais šviežiais agurkais ir pomidorais. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (8)


  • Sport 2009-10-13 23:43

    Deja del patiekalo tai reikes pameginti, bet labai atrodo kad ne is pirmo ir antro karto gali skaniai iseit :super: ;-)


  • Sport 2009-10-13 23:42

    nu tai dalinkis su kitais jei zinai zymiais skaniasniu :-D


  • edkved25 2009-10-13 19:26

    kazkaip tavo tu "zymiai skanesniu" taip ir nesimato sitam saite?..


  • profesionali vireja 2009-10-13 15:32

    visiskai nieko gero, esu padariusi ir zymiai skanesniu


  • (anonimas) 2009-09-19 13:09

    :myliu:


Daugiau receptų