Tagliatelle Bolognese
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | mėsa (malta) |
300 gramų | makaronai (tagliatelle) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
1 pakelis | ruošinys ( „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.
2.
Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
3.
Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.
4.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.
5.
Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.
6.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Garfildo lazanija
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Faršu kimšti makaronai
- Spageti su kukuliais
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Jautienos čili su makaronais
- Vaikiški pietūs
- Plovas su baklažanais
- Kriauklės su įdaru
- Netikra lazanija
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Risotto
- Citrininiai ryžiai
- Ryžių blynai
- Virtinukai
- Ryžių apkepas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Įdaryti caneloni
Tagliatelle Bolognese
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
250 gramų -
Makaronai, tagliatelle,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”,
1 pakelis -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.
Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.
Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Naminiai makaronai
2015-10-27 15:54
O kad patiekalas gautųsi dar skanesnis ir sveikesnis, rekomenduoju naudoti rankinę makaronų mašinėlę ir makaronus pasigaminti patiems :) www.pastamaker.lt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...