Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Svogūnų salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | svogūnai (mėlynos) |
1 vienetas | svogūnai (paprasti) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus ((cukranendrių)) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kokosų)) |
1 lapas | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų salotos vaikučiams
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Mišrainė su rūkyta vištiena
- Obuolio ir moliūgo salotos
- Pipirnės salotos
- Sveikos salotos
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Šventinėsloksniuota mišrainė
- Bulvių salotos
- Sidabražolės
- Porų ir kiaušinių salotos
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Vegetariškos salotos
- Veršienos su granatais salotos
- Salotos su mocarela
- Tuno salotos
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Skanumynas
Svogūnų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, mėlynos,
1 vienetas -
Svogūnai, paprasti,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, (cukranendrių),
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (kokosų),
2 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežios,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...