Svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 lapas | tešla (šaldyta, sluoksniuota) |
100 gramų | sūris (tarkuotas (Jubiliejinis)) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. pakepinti svogūnus, kol taps permatomi. Atvėsinti. Sumaišyti svogūnus su kiaušiniais, grietine ir prieskoninėmis žolelėmis (labai tinka bazilikas, raudonėlis). Atšilusią tešlą įkloti į kepimo skardą, subadyti šakute ir ant viršaus supilti svogūnų mišinį. Užbarstyti tarkuotu sūriu.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. ir kepti pyragą 40-45 minutes. Mėgautis su salotomis.
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Kepti agurkai
- Kukurūzų maltiniai
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Keptos bulvės su sūriu
- "Balandėlis"
- Cukinijos su varškės įdaru
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Rudeninis laivelis
- Skaniausi kibinai
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Romšteksas majonezo padaže
- Lietuviški čenakai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Keptos gelteklės
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Tešla, šaldyta, sluoksniuota,
1 lapas -
Sūris, tarkuotas (Jubiliejinis),
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. pakepinti svogūnus, kol taps permatomi. Atvėsinti. Sumaišyti svogūnus su kiaušiniais, grietine ir prieskoninėmis žolelėmis (labai tinka bazilikas, raudonėlis). Atšilusią tešlą įkloti į kepimo skardą, subadyti šakute ir ant viršaus supilti svogūnų mišinį. Užbarstyti tarkuotu sūriu.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. ir kepti pyragą 40-45 minutes. Mėgautis su salotomis.
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...