Svogūnai su actu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
- Vištienos salotos
- Ajerų salotos
- Naminė (Balta) mišrainė
- Salotos drebučiuose
- Raudona mišrainė
- Aštrios morkų salotos
- Morkų salotos su apelsinais
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Žirnelių salotos su kumpiu
- Ropinės salotos
- Agurkų salotos amerikietiškai
- Aštrios morkų salotos
- Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
- Morkų mišrainė
- Krabų mišrainė su šparagais
- Salotos su pupelėmis
- Spalvingos makaronų salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
Svogūnai su actu
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai - Actas
- Vanduo
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Tai
2016-06-27 20:22
Kokio stiprumo actą pirkti?
-
anonimas
2016-05-18 11:30
patarimas: jei norite skaniu svogunu, uzpilkite acto, uzplikykite verdanciu vandeniu, palaikykite uzdenge kelias minutes. po to ispilkite skysti ir uzberkite pora sauksteliu cukraus, ziupsneli druskos. ismaisykite ir palikite vesti. skanaus
-
tomas
2016-01-01 14:32
o tai kiek laiko marinuoti? t.y. laukti? :)
-
gintaras
2015-11-14 21:58
Labai gerai.
-
Bozena
2014-08-29 15:40
Super
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...