Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | petražolės (šaknis) |
0.5 vieneto | morkos |
100 gramų | žirniai (švieži) |
2 stiklinės | vanduo |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
- Pupelių sriuba
- Burokėlių sriuba pradedantiems
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Vengriška žuvienė
- Pikantiška daržovių sriuba
- Kopūstų sriuba su kukuliais
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Svogūnų trinta sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Soti sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, šaknis,
0.5 vieneto -
Morkos,
0.5 vieneto -
Žirniai, švieži,
100 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...