Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | petražolės (šaknis) |
0.5 vieneto | morkos |
100 gramų | žirniai (švieži) |
2 stiklinės | vanduo |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mamos žirnių sriuba
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Pupelių sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Moliūgų sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Sidabražolės sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Svogūnų sriuba
- Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Kamų sriuba
- Sriuba "Korėja"
- Daržovių sriuba
- Grybų sriuba su sūriu
- Avienos sriuba su ropėmis
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Pieniška sriuba su kruopomis
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, šaknis,
0.5 vieneto -
Morkos,
0.5 vieneto -
Žirniai, švieži,
100 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovinti grybai išplaunami, išmirkomi ir smulkiai supjaustomi. Atskirai pakepinami supjaustyti svogūnas, morka, petražolė. Prieskoninės daržovės sumaišomos su paruoštais grybais ir išlukštentais žirneliais. Viskas užpilama verdančiu vandeniu, kuriame mirko grybai ir verdama, kol produktai suminkštės, pasūdoma, įberiama pipirų. Jei žirneliai konservuoti, jie dedami, baigiant virti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...