Šviežių uogų sriuba
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų mėlynės (šviežios)
200 gramų aviečių (šviežios)
200 gramų žemuogės (šviežios)
200 gramų raudonieji serbentai (švieži)
400 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas krakmolas
šiek tiek cinamonas
2 litrai vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinkite vandenį, suberkite cinamoną ir cukrų, įpilkite su vandeniu išmaišytą krakmolą, pakaitinkite ir užpilkite švarias uogas (galima dėti bet kokias uogas). Išmaišykite ir pastatykite šaltoje vietoje 15-ai minučių. Patiekite su pyrago džiūvėsėliais

Populiariausi receptai šią savaitę

Šviežių uogų sriuba

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užvirinkite vandenį, suberkite cinamoną ir cukrų, įpilkite su vandeniu išmaišytą krakmolą, pakaitinkite ir užpilkite švarias uogas (galima dėti bet kokias uogas). Išmaišykite ir pastatykite šaltoje vietoje 15-ai minučių. Patiekite su pyrago džiūvėsėliais

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų