
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
3 vienetai | vištienos filė |
2 vienetai | vištienos sultinio (kubeliais) |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
2.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Paelja
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kalakutienos guliašas
-
Lankašyro pietūs
-
Avienos troškinys
-
Guliašas
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kiauliena su imbieru
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Fazano troškinys
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Vištienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta aviena su moliūgais
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
3 vienetai -
Vištienos sultinys, kubeliais,
2 vienetai -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernesta
2017-08-01 21:46
Pasakišką, =)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...