
Šviežių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | kopūstai |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Grybų sriuba su duona
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pupelių sriuba
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Suomiška žuvienė
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Trinta brokolių sriuba
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Kiaulpienių sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Šviežių kopūstų sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės - Cukrus
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
ieva
2016-01-21 12:42
Gaminotės sriubą pagal šį receptuką?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...