Šviežių grybų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų baravykai (ar raudonikiai)
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas grietinė
šiek tiek krapai
šiek tiek petražolės (šaknis)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek acto
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šviežių grybų salotos

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.

Reklama:

Komentarai (10)


Daugiau receptų