
Šviežių grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (ar raudonikiai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės (šaknis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Salotos "Vasaros prisiminimas"
-
Morkos su garstyčiomis
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Žiemos salotos
-
Salotos su tunu
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Morkų salotos su apelsinais
Šviežių grybų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, ar raudonikiai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Petražolės, šaknis
- Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...