Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.
Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.
Švieži troškinti kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (nebūtinai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Troškintas daržovių garnyras
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Karštos troškintos voveraitės
- Spageti su alyvuogėmis
- Kepti rauginti kopūstai
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Jūros lydeka Graikiškai
- Daržovių troškinys
- Troškinta lydeka
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Grybų troškinys
- Troškinti kazlėkai
- Troškinti pievagrybiai
- Troškinti griežčiai
- Kelmučių kotletukai
- Vegetariškas troškinukas
- Šutintas karšis
Švieži troškinti kopūstai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kmynai, nebūtinai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.
Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kotrina
2018-08-15 22:05
Ant galo pomidorų padažo tinka ir kitos daržovės
-
Liv
2016-08-13 13:10
Vienur yra parasyta lasinuku kitur ne?nesuprasti
-
Monika
2015-10-19 15:56
Labai skanu:)
-
Simone
2015-10-03 15:59
Pamirsot morku darasyti ant Foto visai kitokia spalva pagal jusu aprasyma neatitinka
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...