Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
270 gramų miltai (SPELTA)
230 gramų sviestas (kambario temperatūros)
70 gramų cukrus
1 žiupsnelis druska
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
300 gramų uogienė
Įdarui:
1 pakelis varškė
1 vienetas kiaušiniai
100 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.
2.
Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.
3.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.
4.
Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.

  2. Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
    Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.

  3. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
    Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
    Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
    Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.

  4. Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų