
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 stiklinės | vyšnios (ar kitos uogos, tiks ir šaldytos) | |
Tešlai: | ||
1 stiklinė | miltai | |
1 skiltelė | cukrus | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
100 mililitrų | pienas | |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus | |
Įdarui: | ||
200 gramų | varškė | |
šiek tiek | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai: cukrų išplakame su kaušiniais, supilame vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir vėl maišome. Supilame pieną. Po truputį beriame miltus ir maišome.
2.
Varškės įdarui: varškę sumaišome su cukrumi ir grietine, galima įmušti kiaušinį. Plakame, kol varškė tampa kremo konsistencijos.
3.
Vyšnias sumaišome su cukrumi.
4.
Į skardą pilame tešlą, ant viršaus užtepame varškės masę ir gražiai išdėliojame vyšnias. Kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vyšnios, ar kitos uogos, tiks ir šaldytos,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 skiltelė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
100 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
200 gramų - Cukrus
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai: cukrų išplakame su kaušiniais, supilame vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir vėl maišome. Supilame pieną. Po truputį beriame miltus ir maišome.
Varškės įdarui: varškę sumaišome su cukrumi ir grietine, galima įmušti kiaušinį. Plakame, kol varškė tampa kremo konsistencijos.
Vyšnias sumaišome su cukrumi.
Į skardą pilame tešlą, ant viršaus užtepame varškės masę ir gražiai išdėliojame vyšnias. Kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Daiva
2024-08-11 18:52
Puikus pyragas. Tik visada iškepęs vidurys sukrenta. Gal yra kokia paslaptis, kad taip nenutiktų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...