Sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, kakava. Sudėti išplaktus kiaušinius, supilti miltus su kepimo miltelais.
Tešla turi gautis poskystė. Kepti 12 min. įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje.
Iškeptą suvynioti.
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kondensuotas pienas (sutirštintas) |
50 gramų | sviestas ( tirpintas) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 stiklinės | miltai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
250 gramų | sūris (maskarponės) |
250 gramų | varškė (trinta) |
400 gramų | grietinėlės, 35% (riebi) |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
40 gramų | romas |
2 žiupsneliai | prieskoniai (Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos ) |
0.5 pakelio | želė (braškinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Grietinėlę išplati su cukrumis, sumaišyti su varške ir mascarpone, Įberti prieskonių, įpilti romo, išmaišyti.
Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.
Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.
3.
Tepti ant lakšto. suvynioti ir palaikyti šaldytuve.
Puošti plakta grietinėle, uogomis.
Puošti plakta grietinėle, uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saulėgrąža
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Žuvies pyragas
- Biskvitas su vyšniomis
- Slyvų pyragas
- Aguoninis pyragas
- Moliūginis varškės pyragas
- Trupininis pyragas ,,Ubagas''
- Vyniotinukai su obuoliais
- Morkų pyrgas
- Sūrio pyragas
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Vištienos pyragas su grybais
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Šimtalapis su varške
- Pyragas su persikais
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Varškinis keksas
- Jogurtinis tortas
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kondensuotas pienas, sutirštintas,
400 gramų -
Sviestas, tirpintas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
3 stiklinės -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, maskarponės,
250 gramų -
Varškė, trinta,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Romas,
40 gramų -
Prieskoniai, Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos ,
2 žiupsneliai -
Želė, braškinė,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, kakava. Sudėti išplaktus kiaušinius, supilti miltus su kepimo miltelais.
Tešla turi gautis poskystė. Kepti 12 min. įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje.
Iškeptą suvynioti.Grietinėlę išplati su cukrumis, sumaišyti su varške ir mascarpone, Įberti prieskonių, įpilti romo, išmaišyti.
Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.Tepti ant lakšto. suvynioti ir palaikyti šaldytuve.
Puošti plakta grietinėle, uogomis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Regina
2016-02-27 17:33
Klaida - čia, miltų 3 šaukštai tiktai.
-
o
2015-12-16 18:21
gelytes is ko padarytos?
-
Egle
2015-03-03 16:01
O kokie prieskoniai?
-
Zita
2014-09-01 18:33
Labai gražiai atrodo, originalus receptas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...