Šventinis kiaulienos karis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | paprika (aitrioji, milteliai) |
3 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
400 mililitrų | kokosas (pienas) |
200 mililitrų | pomidorai (konservuoti) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.
2.
Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aleksandro troškinys
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Aštri troškinta aviena
- Plovas orkaitėje
- Aluje troškinta jautiena
- Kiaulienos troškinys
- Keri viščiukas
- Virta veršiena su daržovėmis
- Lietuviška kopūstienė
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Makaronai su faršu
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Vištiena kinietiškai
- Klajoklių kiškiena
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kiškiena bulgariškai
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Vištiena su daržovemis
- Jautienos čili su makaronais
Šventinis kiaulienos karis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika, aitrioji, milteliai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kokosas, pienas,
400 mililitrų -
Pomidorai, konservuoti,
200 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.
Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...