Šventinis kelmas
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas kiauliena ((šonkauliai))
1 kilogramas kiauliena (faršas)
1 saujelė pievagrybiai (marinuoti)
1 saujelė džiūvėsėliai
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas morkos
2 skiltelės česnakas
1 žiupsnelis druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventinis kelmas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (5)


  • Rasa 2017-10-16 12:23

    Skanu,gražu ir puošia stalą


  • Aldona 2017-10-15 19:20

    Kepu visada su jautienos šonkauliais.


Daugiau receptų