Supjaustytą nugarinę apkepti keptuvėje ir mėsą padėti valandai į šaldytuvą. Vieną nugarinės griežinuko pusę aptepti padažu, į vidurį dėti keletą svogūnų laiškų, susukti suktinuką ir perverti dantų krapštuku.
Skanaus!
Šventiniai nugarinės suktinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | jautiena (nugarinė, pjaustyta plonais griežinėliais) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | padažas (Hoisin) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai su lašiša ir poru
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Čiakas ir Redas
- Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
- Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
- Sumuštinukai su silke
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Česnakiniai sumuštiniai
- Tomo sumuštiniai
- Skanūs sumuštiniai
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
- Sumuštinukai vaikučiams
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Vegetariškas sumuštinis
- Arvydo "Sveikuolių sumuštiniai"
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Vaikiški pusryčiai
Šventiniai nugarinės suktinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė, pjaustyta plonais griežinėliais,
8 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Padažas, Hoisin,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytą nugarinę apkepti keptuvėje ir mėsą padėti valandai į šaldytuvą. Vieną nugarinės griežinuko pusę aptepti padažu, į vidurį dėti keletą svogūnų laiškų, susukti suktinuką ir perverti dantų krapštuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...