Šventiniai drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | paukštiena (vištiena arba kalakutiena) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | konservuoti kukurūzai |
1 sauja | spanguolės |
40 gramų | želatina |
5 vienetai | petražolės (šakelės) |
1 sauja | spanguolės |
8 vienetai | petražolės (ar kiti žalumynai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
3.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Troškintos kurapkos
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Antis, kepta aluje
- Vištiena garų puode
- Vištienos apkepas
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Traški vištiena
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištiena su rabarbarais
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Keri viščiukas
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Maltiniai su kaparėliais
Šventiniai drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Paukštiena, vištiena arba kalakutiena,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Konservuoti kukurūzai,
200 gramų -
Spanguolės,
1 sauja -
Želatina,
40 gramų -
Petražolės, šakelės,
5 vienetai -
Spanguolės,
1 sauja -
Petražolės, ar kiti žalumynai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...