Braškių galiukus nupjauti, o uogas suverti ant medinių vėrinukų. Konditerinio švirkšto pagalba aplieti braškes tirpintu juodu ar/ir baltu šokoladu.
Išvaizdu, skanu ir labai paprasta ;)
Šventiniai braškių vėrinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | braškės |
šiek tiek | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Šventiniai sūrio vėrinukai
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Vasaros ežiukas
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Vėrinukai
- Mocarelos užkandis
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Paprikų laiveliai
- Lašišos vėrinukai
- Aštrios krevetės grilyje
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Vaisių vėrinukai
- Vaisių vėrinukai
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
Šventiniai braškių vėrinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Braškės
- Šokoladas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškių galiukus nupjauti, o uogas suverti ant medinių vėrinukų. Konditerinio švirkšto pagalba aplieti braškes tirpintu juodu ar/ir baltu šokoladu.
Išvaizdu, skanu ir labai paprasta ;)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...