Šventinė višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti ir stambūs) |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
2.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
3.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos apkepas su cukinija
- Kepta antis su grybais
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Farširuotos blauzdelės
- Viščiukas citrininis
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Šventinė višta
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištiena meduje
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena jogurto marinate
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Kotletukai su moliūgu
- Antis su grybų įdaru
- Aštrios vištų kepenėlės
Šventinė višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti ir stambūs
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...