Šventinė višta
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | vištos | |
2 vienetai | apelsinų | |
1 vienetas | citrinos | |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
5 skiltelės | česnakas | |
Aptepimui: | ||
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
3.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
4.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Keptas ančiukas
- Vištienos pilavas
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Aštrūs vištų sparneliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Vištienos pyragas su grybais
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Kepta vištiena
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Kepta kurapka
- Vištiena kinietiškai
- Kotletai pomidorų padaže
- Višta, įdaryta vaisiais
- Greitieji vištienos kepsniukai
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Šventinė višta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Višta,
1 vienetas -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
5 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...