Šventinė spalvota mielinė pynė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų | miltai |
350 mililitrų | pienas (šilto) |
100 gramų | šaldyti špinatai |
50 gramų | pomidorų pasta |
30 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
20 gramų | šlapios mielės |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
5 gramai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Atidėkite 100 gr miltų iš bendro kiekio. Mieles ir cukrų ištirpinti šiltame piene, palaikyti apie 15 minučių, kol viršus suputos. Likusius miltus ir druską suberti į mielių tirpalą.
2.
Užminkyti tešlą, supilti aliejų ir dar truputį paminkyti. Tešla turi būti minkšta. Padalykite tešlą į tris dalis, į vieną įminkyti pomidorų pastą, į kitą atšildytus špinatus, jei reikia, sudėti tą 100 gr miltų. Išminkytą tešlą palikti 40 minučių pakilti. Iš pakilusios tešlos suformuoti tris volelius ir iš jų supinti kasą.
3.
Dėti į silikoninę kekso formą ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, ar iškepusui pynė patikrinti mediniu smeigtuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška duona
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Saldi bananų duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Prancūziška duona Brioche
- Bulka "Pynutė"
- Obuolių duona
- Ruginė duona
- naminė duonelė
- Totorių duona
- Bulvių duona
- Aguoninis pyragas
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Duona su svogūnais
- Grūdėtoji duona
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Duona su žalumynais
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Grikių duona
- Česnakinė duona su petražolėmis
Šventinė spalvota mielinė pynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
600 gramų -
Pienas, šilto,
350 mililitrų -
Šaldyti špinatai,
100 gramų -
Pomidorų pasta,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
30 mililitrų -
Šlapios mielės,
20 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jolanta.M
Gaminimo eiga:
Atidėkite 100 gr miltų iš bendro kiekio. Mieles ir cukrų ištirpinti šiltame piene, palaikyti apie 15 minučių, kol viršus suputos. Likusius miltus ir druską suberti į mielių tirpalą.
Užminkyti tešlą, supilti aliejų ir dar truputį paminkyti. Tešla turi būti minkšta. Padalykite tešlą į tris dalis, į vieną įminkyti pomidorų pastą, į kitą atšildytus špinatus, jei reikia, sudėti tą 100 gr miltų. Išminkytą tešlą palikti 40 minučių pakilti. Iš pakilusios tešlos suformuoti tris volelius ir iš jų supinti kasą.
Dėti į silikoninę kekso formą ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, ar iškepusui pynė patikrinti mediniu smeigtuku.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...