
4 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (pelėsinis) |
50 mililitrų | pienas |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
3 saujos | špinatai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1. Kiaušinių masę kepti ant nedidelės ugnies, uždengtu dangčiu, ant viryklės.
2. Kiaušinių masę dėti į karščiui atsparų, riebalais išteptą indą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius ims ruduoti.
3. Pats skaniausiai - jeigu turite keptuvę, tinkamą naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje (ketaus), kiaušinių masę suverskite į ją ir ant nedidelės ugnies kiaušinienę palaikykite ant viryklės, kol masė pradės tirštėti. Tuomet dėti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitė, kol paviršius pradės ruduoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinis manų apkepas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Mamos picos padas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Batono-obuolių apkepas
-
Suši pica
-
Aitriųjų čili pica
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Teisininko pica
-
Pica su vištiena
-
Avižinės košės apkepas
-
Pica „Greitukas“
-
Menkės apkepas su grybais
-
Prancūziškas pyragas
-
Keistas apkepas
-
Obuolių apkepas
-
Pica su grybais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Šventinė kiaušinienė

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sūris, pelėsinis,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Špinatai,
3 saujos -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius su pienu išplakite, į juos sutarkuokite fermentinį ir sutrupinkite pelėsinį sūrį, špinatus, prieskonius. Išmaitykite.
Įkaitintame aliejuje apkepinkite svogūnus, juos suverskite į kiaušinių masę, išmaišykite.
Yra trys kepimo variantai:
1. Kiaušinių masę kepti ant nedidelės ugnies, uždengtu dangčiu, ant viryklės.
2. Kiaušinių masę dėti į karščiui atsparų, riebalais išteptą indą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius ims ruduoti.
3. Pats skaniausiai - jeigu turite keptuvę, tinkamą naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje (ketaus), kiaušinių masę suverskite į ją ir ant nedidelės ugnies kiaušinienę palaikykite ant viryklės, kol masė pradės tirštėti. Tuomet dėti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitė, kol paviršius pradės ruduoti.