Šventinė kiaulienos armonikėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | kiauliena (nugarinė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kepsnys
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Varškės apkepas su razinomis
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Olandiškas omletas
- Vidos tinginėliai
- Studentiški pusryčiai
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Aromatingieji varškėčiai
- Omletas "Kitaip"
- Dvisluoksnis varškės apkepas
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Varškės blyneliai
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Varškėčiai su bulvėmis
- Stebuklingas omletas
- Varškės apkepas su persikais
- Grill sūris
- Kepenėlių kepsneliai
- Margaritos varškės apkepas
Šventinė kiaulienos armonikėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, nugarinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 pundelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...