Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Guliašas su kiauliena
- Kepsnys “Kelmas”
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Įdaryti pomidorai
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Spageti su kukuliais
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Čanachai su čiobreliais
- Kiaulienos guliašas
- Kiaulienos muštinis
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Sūdyti kaimiški lašiniai
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...