Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Silkė burokėlių patale
- Skani užkandėlė
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Traškus užkandis prie alaus
- Stebuklingas omletas
- Sumuštiniai su sūriu
- Vytinta išpjova
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Silkės su citrina
- Omletas
- Lenkiškai virti vėžiai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Įdaryti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Mylimųjų pica
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...