Svarainių ir manų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
0.8 stiklinės | svarainiai (sultys) |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių salotos
- Margutis
- Vaflių tortas su šokoladu
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Desertine varškė
- Vyšnių želė
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Dribsnių kokteilis
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Sausainių tortas
- Obuolių šerbetas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Vaflių tortas
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Saldus užkandis
- Sūrio desertas
Svarainių ir manų putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Svarainiai, sultys,
4/5 stiklinės -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...