Svarainiais įdaryta antis
AUTORIUS:
Ilona
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų svarainiai (nulupti ir supjaustyti griežinėliais)
1 kilogramas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
5 skiltelės česnakas (didelės)
šiek tiek rozmarinas
šiek tiek mairūnas
šiek tiek bulvių
1 vienetas anties (didelė)
šiek tiek bazilikas
šiek tiek džiovintas raudonėlis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.

Skanaus.


Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Svarainiais įdaryta antis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.

Skanaus.


Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.

Receptą atsiuntė Ilona
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų