
800 gramų | kiauliena |
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletukai
-
Plovas
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Mineralinis šašlykas
-
Guliašas su šafranu
-
Kiniškos šventės namuose
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kepta veršiena
-
Faršo vyniotinis
-
Mėsos kepsniai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kepsniai su sūriu
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kepenys japoniškai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Lengvas Zuikis
-
Spageti su kukuliais
Suvalkiečių dūdelė

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 250 g kiaulienos, 35 g riebalų, truputį juodųjų pipirų, lauro lapelių, kmynų, druskos. Mėsa sumalama ir sumaišoma su prieskoniais.
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Komentarai (6)
-
mmm
2009-01-19 15:19
manau bus skanu :-) nutariau pasirinkti si kulinarini sedevra savo sveciam pavaisinti,kurie susiriks i mano gimtadieni.atsiliepimus pranesiu :-) :super: