Supjaustytos morkos dedamos į verdantį vandenį ir šutinamos, pridėjus riebalų, druskos, cukraus, uždengtame inde.
Vėliau sukrečiami riebaluose pakepinti miltai, pagardinama prieskoniais, įberiama supjaustytų petražolių.
Šutintos morkos su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
0.3 stiklinės | taukai (kiaulių) |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
12 vienetų | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinti salierai
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Troškinta vištiena
- Plovas
- Grybų troškinys moliniame inde
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Vištienos kamuoliukai
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Šutintas karosas
- Karštos troškintos voveraitės
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Šutintas karšis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Kuskuso troškinys
- Cukinijų ir obuolių uogienė
Šutintos morkos su žirneliais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Taukai (kiaulių),
1/3 stiklinės -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
12 vienetų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos dedamos į verdantį vandenį ir šutinamos, pridėjus riebalų, druskos, cukraus, uždengtame inde.
Vėliau sukrečiami riebaluose pakepinti miltai, pagardinama prieskoniais, įberiama supjaustytų petražolių.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Klausimas
2016-09-09 15:39
O tai kur cia zieneliai recepte?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...