Šutintas ungurys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai baravykai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
6 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas obuolių sultys
1 vienetas petražolės
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 kilogramas ungurys
1 stiklinė majonezas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šutintas ungurys

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų