Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Šutintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai | baravykai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | obuolių sultys |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | ungurys |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti burokėliai
- Gardus daržovių troškinys
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Avižinių dribsnių plovas
- Risoto "Al Baloro"
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Pomidorai su svogūnais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Troškinti daržovių suktinukai
- Troškintas ungurys
- Troškinti brokoliai
- Kopūstų troškinys
- Citrininiai ryžiai
- Troškinti kopūstai su morkomis
Šutintas ungurys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ungurys,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...